Ajax shirt uit seizoen 2021-2022

Het uitshirt van Ajax heeft elk jaar een andere kleur. Het shirt van het seizoen 2021-2022 is met van een speciale kleuren blauw en zwart weer een waar collectors item geworden. De meeste Ajax supporters zullen dit het een heel erg mooi shirt vinden. Ajax speelt in dit shirt de uitwedstrijden in de Nederlandse competitie, de beker-duels en de Champions League wedstrijden. Het Ajax shirt is ook mooi te dragen als casual kledingstuk op een spijkerbroek. Ondanks dat het een Ajax uitshirt is zie je toch veel supporters dit shirt dragen bij de thuiswedstrijden van Ajax. Uit shirt bestellen.

De creme kleur is niet uniek, al drie keer eerder droegen de spelers deze kleur. In de jaren ’80 toen TDK nog de sponsor was van de club. En in het seizoen 2001-2002 koos leverancier Adidas ook al eens voor een variant op deze kleur. Het lijkt er op dat Adidas zich de kritiek van sommige supporters heeft aangetrokken. De zien niets in een “toverballen” uitvoering die sommige andere clubs dragen. Het mooie blauw straalt wel iets statigs uit en dat past natuurlijk bij de club!

Toch is het elk jaar weer een enorme opgave om met een nieuwe variant op de markt te komen. Zeker als je, zoals Adidas, tientallen clubs in Europa en de rest van de wereld sponsort. Elke club heeft dan een eigen uniek tenue nodig en de beste clubs in Europa (waar Ajax er één van is) verdienen natuurlijk het mooiste shirt.

Omschrijving uitshirt Ajax

Net als het thuisshirt is ook het Ajax uit shirt, voorzien van de de gepatenteerde ClimaCool technologie. Door de comfortabele pasvorm kun je rustig de hele dag in dit shirt lopen want door de hoge luchtdoorlatendheid blijf je fris en zul je geen nare zweetluchtjes ervaren zoals vroeger met de oudere shirts wel het geval was. Dus zelfs als je met de spelers meereist naar de Champions League wedstrijden in warme landen kom jij toch fris voor de dag!

Een ander mooi idee is om het uit shirt in te lijsten en als mooi aandenken aan jouw eigen wand te hangen of om kado te doen aan die bijzondere vriend, vriendin, familielid of een collega. Als je elke jaar het uitshirt koopt kun je een mooi collectie opbouwen van unieke Ajax shirts die je elk jaar zullen herinneren aan de mooie wedstrijden die de Ajax in het betreffende seizoen heeft gespeeld. Bestel direct jouw Ajax shirt!